Momente Artistice

Momente artistice

Doriti sa va surpindeti invitatii? Season Events Constanta organizeaza momente artistice pentru orice eveniment, reprezentatia este un deliciu pentru invitati, surprinzand toate tipologiile de oameni si incantand privirile cunoscatorilor cu o prezenta deosebita si carismatica.

Dans oriental

Dansul oriental in Constanta isi are originile in Egypt, numit si belly dance Constanta sau dans arabesc Constanta, a evoluat in mai multe forme in functie de tara si zona in care a fost practicat, putem observa deasemenea o influenta asupra stilului de dans si a costumatiei in fiecare regiune.

Dans popular

Dansul popular in Constanta sau dansul folcloric are la origini identitatea nationala a poporului roman, avand multiple forme si stiluri recunoscute chiar si de UNESCO, dansurile folclorice in cadrul diverselor evenimente si-au redobandit popularitatea.

Dans can-can

Dansul can-can in Constanta este un stil de dans intens, energetic, ce isi are originile in cabaretul francez continuand sa creasca in popularitate pana in prezent, influentele pornesc de la dansurile de socitate practicate de cupluri, evoluant treptat de-a lungul timpului intr-o reprezentatie ce poate fi urmarita in zilele noastre la Moulin Rouge.

Dans tiganesc

Dansul tiganesc in Constanta intra in clasa dansurilor etnice, practicate de popoare in numar restrans si cu un impact cultural major. Dansul tiganesc are mai multe influente din dansurile orientale, deasemenea la randul lui influentand alte culturi si stiluri de dans ce au dus la aparitia flamenco-ului.

Season Evens Constanta asigura momente artistice in Constanta, Mamaia, Navodari, Ovidiu, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud,Valul lui Traian Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Olimp, Venus, Cap Aurora, Costinesti, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin, Tulcea, Tuzla, Techirghiol

  • COREGRAFIE
  • COSTUMATIE
  • ATMOSFERA
  • MUZICA
0762 649 069